Ürün İnceleme

Ürün İnceleme : Yeni Vaillant Süper Inverter Klimalar

Vaillant, 2010 yılı sonunda tüketicilerin beğenisine sunduğu Süper İnverter serisi cihazlar ile; estetik, sağlık ve performansı bir arada sunuyor. Bu cihazlar; A++ sınıfı enerji tüketimini, üç boyutlu DC inverter teknolojisi ile buluşturarak maksimum enerji tasarrufu sağlarken, süper sessiz iç ünitesi, modern çizgileri, ince tasarımı yüksek COP ve EER değerleri ile dikkat çekiyor.

Vaillant Süper İnverter klimalar, cihaz kumandası üzerinden tek tuş ile aktive edilen Sağlıklı Yaşam Fonksiyonu çalıştırıldığında, ortam havasına negatif iyon vererek yaşam mahallindeki havayı nötralize eder. Ortamdaki negatif iyon; kişinin kendini daha zinde hissetmesine yardımcı olur. Tüm bu özelliklere ilave olarak, ortama verilen hava üçlü bir filtreleme sisteminden geçirilerek mahalle ulaştırılır: Önce toz filtresinden geçirilerek kaba partiküller tutulur, ikinci olarak bakterilere kadar etki eden küçüklükteki mikro organizmaları tutan elektrostatik filtreden geçirilir üçüncü ve son olarak Photo catalyst filtreden geçen hava kötü kokularından arındırılmış olarak ortama verilir. Bu filtrenin çok önemli bir özelliği de güneş ışığına bırakıldığında kendi kendini temizlemesi ve tekrar kullanılabilir olmasıdır.

Estetik olarak şık ve modern görüntüye sahip bu cihazların derinliği 16,5 cm.dir. Cihaz kapalı olduğu zaman üfleme ve emiş kanallarını kapatmakta, kumanda üzerinden çalıştırıldığı zaman tekrar bu kanallar ortaya çıkmaktadır. Böylece ızgaralı cihazlarda hava emişinden meydana gelen siyah is lekeleri bu cihazlarda oluşmamakta, daha şık ve temiz bir görüntü elde edilmektedir. Ayrıca tüm kapasitedeki klimaların iç ünite ebatları aynı olduğu için mekanlar içerisindeki simetrileri de aynı olmaktadır.

Vaillant VAI -1 serisi Süper İnverter klima cihazının diğer bir özelliği; bilgisayar ve server odaları gibi yaz, kış, ısı yükü olan, dış ortam sıcaklığının düşük olduğu yerlerde; -10 ºC ye kadar soğutma, -15 ºC ye kadar ısıtma yapabilmesidir. Böylece 24 saat ve tüm yıl soğutma istenen ortamların klimatizasyonu da bu cihaz ile çok kolay sağlanabilmektedir.

Hızlı ısıtma ve soğutma sağlayan Turbo fonksiyonu, uyku modu ve 24 saat programlama, oda ısısını kumanda üzerinden algılayan Follow me seçenekleri ile diğer özelliklerine ek olarak kullanıcısına konfor ve performansı bir arada sunmaktadır.

Kaynak : TesisatMarket Dergisi.