Sektörden Haberler

MMO Kocaeli Şube’de ki Seminerimiz Başarı ile Tamamlandı..

 

Merhaba arkadaşlar;

Türkiyenin ilk ve tek profesyonel Mekanik Tesisat Hesapları yazılımı MTH Paket programı ile ilgili düzenlediğimiz seminerlerden sonuncusu MMO Kocaeli Şubede gerçekleştirildi. Bol katılımcılı seminerimizde, katılımcılar hem MTH paket yazılımını yakından tanıma fırsatı buldular hem de MTH hakkında merak ettiklerini ilk elden öğrenme fırsatı buldular. MTH paket yazılımını oluşturan 7 ayrı modülün sunumu yapılarak, bir mühendislik ofisinin ihtiyaç duyduğu tüm hesap disiplinlerini bünyesinde barındıran MTH paket yazılımı özellikleri detaylı olarak katılımcılara sunuldu. Seminer sonrasında soru cevap kısmında MTH ile ilgili kişisel sorulara cevap verilerek, yazılımın sektör mensupları için ne kadar faydalı olduğuda bir kez daha gösterilmiş oldu. Seminere ev sahipliği yapan MMO Kocaeli Şube değerli çalışanlarına ve katılımcılara bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Bu vesile ile devam eden sonbahar kampyamızı bir daha hatırlatmak istiyorum. MTHP06 komple pakette 30 Eylül 2012 gününe kadar devam edecek kampanyada satış fiyatında %30 tenzilat yapılmıştır. Ek lisanslar içinde geçerli olan bu kampanya ile sizde MTH ile tanışma fırsatı bulabilir veya ek lisans ihtiyaçlarınızı kampyanya indiriminden faydalanarak karşılıyabilirsiniz.

YeniÇarşım.com mağazamızı incelemek için [burayı] tıklayın. GittiGidiyor.com mağazamızı incelemek için [burayı] tıklayınız.

Başka seminer ve tanıtımlarda buluşmak üzere hoşcakalın..