MTH

MTH Güncellemesi : Yapı Bileşeni Ekle-Çıkart

Merhaba arkadaşlar;

MTH paket yazılımı ile ilgili güzel bir güncellemeyi paylaşmak istiyoruz bugün. MTH Modüleri içerisinde önemli bir yere sahip Yapı Bileşeni Ekle-Çıkart sihirbazı yapısına ek bir özellik kazandırdık. Proje revizyonlarında büyük kolaylıklar sağlayan yapı bileşeni ekle çıkart sihirbazı hem ısı kaybı modülünde hem de ısı kazancı modülünde sizlere yardımcı oluyor.

Özellikle bitmiş projelerde ki yapı bileşeni özelliklerinin (k değeri, uzunluk, yükseklik, vb) değiştirilmesinde ve/veya eklenip/çıkartılmasında sizlere yardımcı olan yapı bileşeni ekle çıkart sihirbazı ısı kazancı yazılımında iç yükler olarak tabir edilen insanlar, aydınlatmalar ve ekipmanlar yüklerinin bir seferde tüm mahallere eklenmesini sağlıyor.

Benzer uygulamalara nazaran işinizde %90-%95 oranında zamandan tasarruf sağlayan bu özellik hesaplarda ki revizyon işlemlerinde inanılmaz kolaylıklar sağlıyor.

Alatler ana menüsünden ulaşabileceğiniz Yapı Bileşeni Ekle-Çıkart sihirbazında yaptığımız son gelişme ile bileşen bazından aynı türdeki yapı bileşenleri için işlemlerin bir seferde yapılması imkanı getirilmiştir.

Yazının devamını okumak için lütfen [burayı] tıklayınız.